Mindfulness, Yoga, Fobifri & Coaching

Hej jag heter Madeleine Magnusson och erbjuder produkter och tjänster inom personlig utveckling, mindfulness, yoga & coaching. Ambitionen är att hjälpa privatpersoner och företag att nå sina drömmar och mål. Fokus ligger i att behålla ett lugn. När vi är lugna och harmoniska fattar vi kloka och visa beslut och blir inte lika lätt uppjagade över småsaker, vilket i sin tur leder till ett bättre resultat.

 

 Mindfulness

Mindfulness är något som blivit mer vedertaget och människor har upptäckt de enorma fördelarna med att regelbundet praktisera mindfulness. Mindfulness genererar ökad mental förmåga, bättre stresshantering och problemlösning, reducerar trauman och minskar fysisk smärta. Mindfulness betyder medveten närvaro i nuet, utan att döma. Jag erbjuder lunch mindfulness och kvällskurser i mindfulness. Läs mer på min hemsida om mindfulness.


 Yoga

Vill du också kunna varva ner, bli mjukare i kroppen, reducera stress, smärta och bli  smartare? Enligt en studie från Universitetet i Illinois visade att 20 minuters yoga gör dig smartare än vid konditionsträning. Jag erbjuder yogaklasser både i grupp och enskilt. Läs mer på min hemsida om yoga.


 Fobifri

Lider du av kräkfobi? Är du en av dem som lider av emetofobi? Isolerar du dig och är du trött på att inte längre leva ett “normalt” liv? Du är inte ensam, det finns en väg ut. Jag har framgångsrikt behandlat många personer med emetofobi och de har alla blivit fria sin fobi. Bli fri dina fobier en gång för alla. Läs mer på min hemsida om fobifri. 


Coaching

Känner du att du saknar energi och ork. Slits du mellan familj-karriär-hitta ett lugn. Upplever du dig otillräcklig och allt du gör är att släcka bränder. Har du förlorat glädjen i livet? Känner du att du skulle behöva börja prioritera och fokusera på dig själv? Känna dig stark, trygg och värdefull. Bygga en kärleksfull relation med dig själv och dina nära och kära? Läs mer på hemsidan om coaching.

 

Madeleine är utbildad undersköterska, yogalärare, massör & healer och har studerat EFT, Psych-K, FBM (Freedom Based Mindset), braingym, ayurveda, meditation, qigong, rosenmetoden och fytoterapi. Läst media-& kommunikationsvetenskap, pedagogik, företagsekonomi på högskolan och Success Coaching på distans. Studerat för Bob Proctor och Bill Harris, två av världens bästa framgångscoacher, som också varit hennes coacher. Madeleine har också studerat och arbetat utomlands i England, Danmark och på Island. Arbetat ca 10 år inom vården och 10 år som terapeut. Hon har gått igenom många tuffa situationer i sitt liv, där hon lärt sig att aldrig ge upp och att fortsätta fokusera på sina mål och se nya möjligheter.

För mer informaiton gå in på min hemsida www.madeleinemagnusson.se


Madeleine Magnusson