Jag heter Birgul Akgun och arbetar som sjuksköterska sedan 2014. Jag har bland annat jobbat som bemanningssjuksköterska och även på sjukhem i Oslo samt på akuten i Skjervoy i Norge. 2016 åkte jag till Uganda som volontär och arbetade på ett barnhem för organisationen Whisper.

Jag gick min första utbildning i fillers- och botoxbehandlingar i november 2016 hos Dr. K Academy i Stockholm. I maj 2017 gick jag ytterligare en fillersutbildning, denna gång på avancerad nivå, hos Inject Academy i Stockholm.

Att jobba med människor är min passion, och oavsett om jag möter dig som patient inom vården eller utför skönhetsbehandlingar är det du som står i fokus


Behandlingar med dig i fokus


Att få möta en pigg och fräsch spegelbild kan göra underverk för humöret i en hektisk vardag. En behandling med fillers eller botox kan vara ett effektivt hjälpmedel, och ofta kan det räcka med små, diskreta korrigeringar som lyfter fram din naturliga skönhet.

För att du ska få det resultat du önskar är det viktigt att du går till en klinik som verkligen tar sig tid att lyssna på dina önskemål, och som svarar alla frågor och funderingar som du kan ha. Hos Bibbis Beauty är det alltid du som kund som står i centrum.

Jag som driver Bibbis Beauty heter Birgul Akgun och arbetar som sjuksköterska sedan 4 år tillbaka. Jag är även utbildad inom fillers- och injektionsbehandlingar och finns nu med egen mottagning på Hälsans Hus där jag erbjuder behandlingar med Stylage (en tredje generationens filler) och botox. Jag samarbetar med läkare.

Du bokar tid för en konsultation antingen via telefon eller här på min hemsida. Under konsultationen går vi igenom vad du önskar dig av behandlingen, och jag kommer att förklara utförligt hur behandlingar med botox och fillers fungerar, och vad du kan förvänta dig.

Efter konsultationen får du gärna ”sova på saken” och tänka över om du vill göra behandlingen. Det är mycket viktigt för mig att de alternativ och förslag som vi diskuterat känns rätt för dig. Du ska känna dig helt trygg med ditt beslut.

Två veckor efter behandlingen kommer jag att be dig att skicka mig en bild på dig själv, så att vi försäkrar oss om att du har fått det resultat du önskar dig. Självklart kan du även kontakta mig innan dess om du har frågor eller funderingar – jag finns alltid här för dig.

Kontakta mig så bokar vi en tid för konsultation. Varmt välkommen!Boka din tid

Ring eller maila oss så bokar vi en tid som passar.